Bükfürdő most többet ad!

Bükfürdő az év minden szakaszában vonzó fürdőhely, ahová érdemes visszatérni. Most különleges kedvezménnyel kedveskedik vendégeinek, hiszen a korábban elkülönülő Gyógyfürdőt és Élményfürdőt összevont zónaként, kedvezőbb áron vehetik igénybe az idelátogatók.

Élmények és pihenés 18 hektáron

A gyógyvizéről híres Bükfürdő Thermal & Spa immáron 56 éve az egyik legjobb helyszín a relaxálásra és a szórakozásra – és nemcsak az idősebb korosztálynak, hanem a fiataloknak és a családosoknak is. A 18 hektáron elterülő fürdő három különböző zónával (Gyógyfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág), Medical Wellness Centrummal, és saját Gyógyászati részleggel rendelkezik. Mindezek kipróbálására egy nap sem elég, így ajánljuk, hogy egy hosszú hétvége alkalmával látogasson el a méltán híres fürdőbe kikapcsolódni és feltöltődni.

Pihenés még kevesebbért

Idén szeptember 17. és december 15. között az eddig külön zónaként kezelt Gyógyfürdőt és Élményfürdőt most egy zónaként, a korábbi árhoz képest csak plusz 500 forintért vásárolhatják meg a vendégek.

És hogy mit kap ezért cserébe a fürdőző? Az négy beltéri és két kültéri gyógymedencén túl kipróbálhatja a nagy élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a Négy évszak medencét, az Aqua Fitness félfedett medencét, a gyerekek a Cápabarlang pancsolót és az élménycsúszdákat. Mindemellett ingyenes beltéri pihenőágyakat biztosítanak a vendégeknek Bükfürdőn.

És ha már a legkisebbekről van szó: a 0-6 éves kor közötti gyermekek most mindössze 100 forintért léphetnek be a Gyógy- és Élményfürdőbe, amely összeg levásárolható Bükfürdő saját termékeire.