#csobbanjitthon – új kampányt indított a Magyar Fürdőszövetség

A biztonságos fürdőzést erősítendő a Magyar Fürdőszövetség elindította #csobbanjitthon kampányát, melynek fő üzenete: pihenj itthon, biztonságban!

“A korlátozásokkal, nehézségekkel teli tavasz után itt az idő a kimozdulásra, feltöltődésre, a D-vitamin gyűjtésére, amire remek lehetőségeket biztosítanak a hazai épített fürdőink, hiszen a kisgyermekes családoktól a gyermekek nélkül utazó felnőtteken át az idősebb korosztályokig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat nyújtó fürdő komplexumot. A biztonságos fürdőlátogatás garantált, hiszen minden fürdőüzemeltető a fertőzés terjedésének megakadályozását szolgáló megelőző szabályok és higiénés eljárások alkalmazásával gondoskodik a biztonságos és felelősségteljes működésről annak érdekében, hogy minden fürdőlátogató és minden munkavállaló egyaránt biztonságban legyen.” – írta a Magyar Fürdőszövetség.

A #csobbanjitthon kampányt televíziós spot-ok, közösségi média megjelenések és sajtóaktivitások alkotják, a megjelenések elsődlegesen a televízióban zajlanak. A kampánnyal egyidejűleg elindult a www.furdo.hu honlap is, amely jelenleg a biztonságos fürdőzésről közvetít információkat a látogatók felé, és egy közvetlenül az adott fürdő honlapjára vezető fürdőkereső funkciója is van.