Új ételek, élő főzés és innovációk a vendéglátás számára. A Pozsonyban január 30-án kezdődő Danubius Gastro vásár idén is a legfrissebb trendeket hozza el a HoReCa szektor számára. Több mint 100 kiállító mutatja be Szlovákiából és külföldről érkező gasztronómiai különlegességeit, valamint az éttermek és konyhák működését segítő modern technológiákat.
A kiállításon a látogatók élő főzéseket, kóstolókat élvezhetnek, és megismerhetik a legújabb konyhai berendezéseket, a kézműves sörök világát, valamint a Szlovák Szakácsok és Cukrászok Szövetségének bemutatóit. A program részeként a Skills Slovakia GASTRO junior CUP döntője és a Global Chefs Challenge európai elődöntőjére készülő nemzeti csapat menüje is megtekinthető.
Február 1-jén a gyerekek is részesei lehetnek az élménynek – ismert séfekkel főzhetnek együtt, míg a borkedvelők a Podkolibský szőlőültetvény borait kóstolhatják meg.
Időpont: 2025. január 30. – február 2.
Helyszín: ITF Slovakiatour, Incheba Expo, Pozsony