Darts foci világrekord-kísérlet a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben

A kerek évforduló alkalmából június 25-én 10 órától egy 15 órás darts foci világrekord-kísérlet készül, méghozzá tizenöt ember aktív részvételével!

Éppen 15 éve, 2003 júniusában nyitotta meg kapuját a vendégek előtt Ráckevén a mai Duna Relax & Event Hotel elődje, a Kék Duna Wellness Hotel.

Az elegáns, mégis családias hangulatú szálloda hamar ismertté és népszerűvé vált. A Magyarországon épp akkoriban divatba jött wellness mint az aktív pihenés és a rekreáció modern formája, a Budapesttől való kis távolság, valamint a hangulatos Duna-parti kisváros sajátos atmoszférája mind hozzájárultak a sikerhez.

Két évvel ezelőtt aztán szinte a wellness hotel hajdani megnyitásához fogható változás következett a szálloda életében: jelentős átalakítást és átszervezést követően immár Duna Relax & Event Hotel néven felnőttbarát hotellé átalakítva várja 12 évesnél idősebb vendégeit.

A párok és baráti társaságok igényeit kielégítő légkör és egyedi szolgáltatások azóta elnyerték a romantikára és kikapcsolódásra vágyó vendégek tetszését.

Kiket várunk?

Ahogy annak idején vendégeink elsősorban testi-lelki felüdülésre vágytak a wellness birodalomban, manapság ugyanúgy megvan az igény a párkapcsolatok, a házasságok ápolására is. Mert minden kapcsolatban elérkezik az az idő, amikor közösen ki kell szakadni a hétköznapok monotóniájából, otthon kell kicsit hagyni a gyerekzsivajt, amikor újra fel kell idézni a hajdani romantikus pillanatokat. Ahogy egyetlen wellness hétvége sem edzi tökéletesre a testet, de megváltoztathatja az addigi rossz szokásokat, ugyanúgy a kettesben, zavartalan harmóniában eltöltött néhány nap is segít pozitív energiákkal feltöltődni, újra egymásra hangolódni, adott esetben akár a kapcsolatot is megújítani.

Amit mi kínálunk

Négycsillagos felnőttbarát szállodánk a gyerekzsivajtól mentes pihenés, a meghitt nyugalom élményét kínálja vendégeinknek. Az elegáns, egy cseppnyi luxussal fűszerezett környezet, a nemes anyagok és pazar színek, a szemet gyönyörködtető részletek, mind-mind a kettesben vagy baráti társaságban itt töltött idő meghitt vagy éppen vidám pillanatait szolgálják. Felnőttbarát szolgáltatásaink között megtalálható úgy a városnézés, a borpince-látogatás és a romantikus alkonyi csónakázás, mint házon belül a gasztronómiai bemutató, a különböző kreatív és meditációs foglalkozások, vagy a helyben készített „Lucullusi lakoma” este a kertben.

Visszafoglaltuk a wellnesst!

Felnőttbarát szállodánk legnagyobb vívmánya mégis talán az, hogy a felnőttek, az idősebb korosztály „visszakaphatta” a wellnesst! Immár nem ugrálnak kamaszok a medencébe a legfelső szintről, nem vesznek úszóleckét a kisebbek a jakuzziban, és nincs hangos sivalkodással kísért fröcskölés. Nyugodtan lehet teljes hosszakat úsznia nagy medencékben, nem kell sorban állni az élményelemeknél, az idősebb hölgyeknek pedig talán még a haja sem lesz vizes…

Az ízek birodalmában – medenceparti grillezés

Ajánlott menüsorainkat díjnyertes szakácsaink készítik, de szokásos svédasztalos kínálatunk is különleges kulináris élményt nyújt. Fogásaink különlegesek, változatosak, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek. A könnyű grillezett halak, szárnyasok és steakek mind jól megférnek egymás mellett az étlapon és grillrácson! Természetesen lehetőség van diétás, vegetáriánus étkezésre is. Szállodánk négy étterme közül bármelyikben étkezhetnek, fogyaszthatnak pillanatnyi hangulatuk szerint. A finom eleganciával berendezett, csupa fény Kék Duna Étteremnagyszerű fogásokkal, zamatos borokkal, mennyei süteményekkel várja Önöket. Az innen nyíló Panoráma Terasz kis elvonulásra ad lehetőséget. Levendula Sör- és Grill Teraszunkon nyugodt, árnyas környezetben, kilátással a Dunára választhatnak kínálatunkból. Wellness Teraszunk különleges hangulatát a medencepart közvetlen közelsége adja.

Válasszon az elképzeléseihez leginkább illő, kedvező csomagajánlataink közül! Kiegészítésként vegye igénybe kényeztető szolgáltatásainkat. Ajándékutalványainkkal az év bármely szakában meglepheti szeretteit egy igazi wellness élménnyel, pihenéssel és kikapcsolódással – feledhetetlen Duna Relax pillanatokkal!