Igaz, csak Amerikában, és ott se mindenütt, de a Delta 19 leghosszabb „faltól-falig” járatán már nemsokára lehet kapni a potya falatokat. A program március 1-től indul a New York JFK – Los Angeles/San Francisco közötti járaton, így az amerikai légitársaságok közül jelenleg ők az egyetlenek, akik ezt az új kuncsaft-fogó módszert bevezették.
Az első útvonalat április 24-től további 10 amerikai belföldi járat követi, többnyire a Seattle-ből, New Yorkból és Washington D.C.-ből induló gépeken, egészen pontosan a következő járatokon (hajrá, kedves olvasók, lehet guglizni a reptéri kódokat, hogy a napi kvíz se maradjon el): BOS-SFO, BOS-LAX, BOS-SEA, DCA-LAX, JFK-PDX, JPF-SAN, JFK-SEA, SEA-FLL, SEA-MCO és SEA-RDU. A kínálat a repülés napszakaihoz igazodva változik.
A Delta légitársaság Senior Vice President-je, Allison Ausband elmondta, hogy új szolgáltatásuk egy tavalyi piaci felmérésük eredményeként született meg, melynek során utasaik megelégedési mutatóit vizsgálták, és figyelembe vették konstruktív javaslataikat: „Amikor nemrégiben teszteltük az új koncepciót, láttuk, hogy utasaink óriási megelégedettséggel fogadták. Ezért kerül most sor bevezetésükre a stratégiailag legfontosabb járatainkon „.
Legyél az első hozzászóló "A Deltánál már ingyenes a fedélzeti étel" című cikkhez