Direktben kényeztet a hamburgeres és az olajtársaság

Március 31-ével lezárul a Shell és a McDonald’s együttműködése, így a tankolásnál jóváírt pontokért nem kaphatunk már hamburgert. A két cég más utakon képzeli el a jövőt.

A Shell és a McDonald’s együttműködése 2017. március 31-ével lezárul, ezt követően a program a McDonald’s nélkül működik tovább. A közös megállapodás értelmében mindkét fél a jövőben saját hűségprogramjára szeretne figyelmet fordítani, ezzel jutalmazva saját vásárlói hűségét – jelezte lapunknak a McDonald’s. Hozzátéve: hosszú távon a vendégekkel való közvetlen kapcsolatuk erősítése, ennek érdekében pedig egy digitális alapú hűségprogram felépítése a cél. Az év elején ezért indították el a myMeki applikációt, amivel az elektronikus kuponok egyszerűen és kényelmesen gyűjthetők és megoszthatók a családtagokkal és a barátokkal is. Az ingyenesen letölthető applikáció lehetővé teszi a kedvezmények könnyű és rugalmas kezelését, valamit személyre szabott ajánlatokkal történő kiegészítését a jövőben.

A kapcsolat vége kapcsán a Shellnél kiemelték: a ClubSmart Program a Shell Hungary Zrt. hűségprogramja, amely az egyik legrégebbi és legnagyobb hűségprogram Magyarországon, amit az olajtársság 1997-ben azért hozott létre, hogy megjutalmazza vásárlói hűségét. Ez a program bővült ki idővel a gyorsétterem lánc partnerségével, ám mostantól, a közös megállapodás értelmében, mindkét fél a saját hűségprogramjára szeretne figyelmet fordítani, ezzel jutalmazva saját vásárlói hűségét. Azzal kapcsolatban, hogy a közös pontgyűjtés hány ügyfelet érint, az olajtársaság nem kívánt nyilatkozni.

Ugyanakkor elmondták: a ClubSmart program 2017. március 31. után a McDonald’s részvétele nélkül működik tovább. 2017. április 1-jétől a ClubSmart kártyák, a McDonald’s részvétele nélkül, a megszokott módon használhatók pontgyűjtésre és pontbeváltására is. A kártyák érvényesek maradnak, a pontokat nem törölik. A ClubSmart pontokat tovább lehet gyűjteni és beváltani a Shell töltőállomásokon, a www.clubsmart.hu  weboldalon, és más partnereknél, amiről további információ a www.clubsmart.hu-n, és a ClubSmart ügyfélszolgálaton érhető el. A gasztronómiai kínálat sem vész el, csak átalakul: a Shell töltőállomásokon a ClubSmart pontokat a kutak étel- és italkínálatból választva is be lehet váltani (többek között baguettekre, szendvicsekre, tortillákra, frissen őrölt kávéra). De emellett az egyik legnépszerűbb ClubSmart ajánlat a pontok üzemanyag-kedvezményre váltásának lehetősége is tovább él.

Jelenleg nem tervezünk más együttműködést ezen a területen – tették hozzá a Shellnél.

érsekm

Legyél az első hozzászóló "Direktben kényeztet a hamburgeres és az olajtársaság" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*