Dupla születésnap az Aquaticumban!

Dupla születésnap az Aquaticumban; Fotó: Fejes MártonDupla születésnap az Aquaticumban; Fotó: Fejes Márton

Idén dupla születésnapot ünnepel a Debreceni Gyógyfürdő Kft., 20 éves az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel****, valamint 15 éves a közkedvelt Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A jeles évforduló alkalmából június 11-én partnerpartit rendeztek a szállodában.

Az ünnepi hét és egyben a nyár nyitóeseményén Fazekas Lajos, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója tartott visszatekintést az elmúlt évek kiemelkedő mérföldköveit megemlítve, majd ezt követően a jelenkor kihívásairól is szót ejtett.

Az ügyvezető elmondta, az elmúlt években többmilliós vendégforgalmat regisztrált élményfürdő népszerűsége továbbra is töretlen a hazai- és a külföldi turisztikai piacon. A létesítmény egyediségét a nyitás óta megőrizte, egyik fő vonzereje, a biokezeléssel karbantartott fantasztikus mediterrán növényzet, ami teljesen egyedülálló hazai viszonylatban.

A vizes élményparkban és a szállodában a jövőben is kiemelkedő szerepet kapnak a család-és bababarát szolgáltatások, hiszen a bel- és külföldi látogatók nagy része éppen emiatt választja az Aquaticumot kikapcsolódása helyszínéül.

Az előadást követően a partnerparti résztvevői számára a szálloda Natura éttermében ünnepi ebéddel kedveskedtek, ahol a vidám hangulatot – a kulináris örömök mellett – Stahl Judit gasztro kvíze fűszerezte.

Az ünnepi esemény a törzsvendégek és partnerek élményfürdő bejárásával zárult. A dupla jubileum alkalmából nyereményjátékot és születésnapi hetet is hirdettek.