Egy máltai hotel bekerült a kontinens tíz legjobb szállodája közé

A máltai Phoenicia Hotel lett idén Közép- és Dél-Európa 3. legjobb szállodája, valamint Európa 12 legjobb szállodája közé sorolták.

A Condé Nast Traveler több mint 520 000 olvasója küldte be válaszait, értékelve utazási élményeiket szerte a világon, hogy átfogó képet nyújtsanak azokról a helyekről, amelyeket szívesen újra meglátogatnának. A Readers’ Choice Awards – az utazási ágazat legrégebbi és legrangosabb elismerése – a kiválóság szimbóluma és elismerése az utazási szektorban.

A Phoenicia Malta egy tekintélyes, 5 csillagos szálloda Málta fővárosa, Valletta kapujában, amely az UNESCO Világörökség része. A hét hektáros parkosított kert közepén elhelyezkedő szálloda a The Leading Hotels of the World előkelő tagja, és 132 szobával és lakosztállyal, egy elbűvölő infinity pool-lal, valamint a Phoenicia Spa & Wellness részleggel várja vendégeit. A szálloda gasztronómiai kínálata bővelkedik a kulináris élvezetekben. Ezen kívül számos egyedi helyszínt is kínál, amelyek tökéletesek bármilyen méretű céges vagy különleges alkalomra. Akár üzleti, akár szabadidős céllal utazik, a The Phoenicia Malta páratlan választás.

A 2023-as Readers’ Choice Awards díját a Condé Nast Traveler honlapján teszik közzé. A nyertesek teljes listája itt található.