Egyre népszerűbb a China Airlines

Sárdi Rezső, az Aviation GSA iroda vezetője a légitársaság egyre nagyobb népszerűségéről beszélt: míg az első időben a China Airlines-tól kicsit tartózkodtak az utasok, mára presztízst szerzett a légitársaság a magyar piacon, a foglalások száma pedig nagyjából megháromszorozódott.

A China Airlines hagyományosnak mondható légitársaság, mely kifinomult ázsiai izlésvilággal és kiszolgálással párosul –hangzott el. 29 ország 110 városába repül, köztük az összes jelentős kelet-ázsiai desztinációba, mint Thaiföld, Bali, Vietnam, Malajzia, Fülöp-szigetek, Kambodzsa,Mianmar, Szingapúr, Dél-Korea, Kína 27 városa, Japán 9 városa. Repülnek ezen kívül Ausztráliába, Új-Zélandra, Guamra, Kororra és Hawaiira.

Budapestről az utasok négy európai átszállási ponton keresztül érhetik el a China Airlines Tajpeibe tartó járatát, majd innen továbbutazva juthatnak el az ázsiai célállomásra. A négy átszállási pont: Bécs – heti két járattal, Frankfurt – heti öt járattal, Amsterdam – napi járattal és Róma – heti két járattal. Az átszállási pontig az Austrian Airlines, a Lufthansa, a KLM és az Alitalia fedélzetén utazhatunk.

Fontos kiinduló pont lehet még Bécs, ahonnan mindössze egy átszállással juthatunk el a kiválasztott ázsiai célállomásunkra. Bécs repülőtere a nyugati országrészből kézenfekvő választás, Budapestről pedig 2 óra 40 perc alatt érhetünk el a Vienna Airportra, ahol az utasok kényelmesen tölthetik el a várakozási időt.
A China Airlines árai jelenleg a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane és Sydney) Új-Zélandra (Auckland) és Balira. Ifjúsági jegyeket kínálnak 26 év alatt, vagy nemzetközi diákigazolvánnyal. Páros akciókat kínálnak két utas együtt utazása esetén. Ausztráliába az ingyenes súlykeret 30kg. Jegyeik egy évig érvényesek és a visszautat ingyenesen lehet módosítani.
Nagyszerű kombinációs lehetőséget biztosítanak akár négy ország érintésével, például Tajvan, Ausztrália, Új-Zéland és Thaiföld, igen kedvező áron. Ausztráliai repülőjegy vásárlása esetén ingyen kaphat egy Ausztrália-Új-Zéland-Ausztrália repülőjegyet és csak a repülőtéri illetéket kell megfizetni.

Amennyiben a China Airlines nem tud azonnali csatlakozási lehetőséget biztosítani, a legtöbb esetben ingyenes transzferszállás vehető igénybe Tajpejen, a tajpeji Taoyuan Novotel Hotelben. Hosszú a várakozási idő estén Tajpejben a légitársaság napi kétszer ingyenes városnézést kínál az utasoknak.

Legyél az első hozzászóló "Egyre népszerűbb a China Airlines" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*