Egyre több éjszakát töltünk a németeknél

„ A németországi turizmus eredményes évet zár. A 2014-es megtorpanást követően idén újra nőnek a magyar vendégéjszakák Németországban.” Mindezt Czeiszing Miklóstól, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) képviselőjétől hallhattunk azon a 2015. december 1-jei rendezvényen, melyet a Deutschland Travel Club szervezett. A tradíció és hagyományok témaév után 2016-ban Németország természeti szépségeinek bemutatására fókuszál a DZT – tudtuk meg.

A rendezvényen bemutatkozott Németország új feltörekvő busztársasága, a FlixBus, mely naponta 800 távolsági buszt közlekedtet Európa 15 országába. Ügynökségi hálózata dinamikusan fejlődik. A busztársaság a szén-dioxid-kompenzáció kompenzáció révén hozzájárul az ökológiailag fenntartható utazáshoz.

Az airberlin részéről Sali Sándor képviseletvezető bemutatta az airberlin németországi desztinációit. Legkelendőbb Berlinen kívül Nürnberg, az üzleti utasok körében pedig Karlsruhe. Az egyénre szabott árstruktúra, illetve a különböző kényelmi szolgáltatások, mint például az XL ülésfoglalás mind a legjobb ár-érték arányt tükrözik, mely németországi turizmusnak is a szlogenje – hallhattuk. A légitársaság 2016 nyarán új járatokat is indít Düsseldorfból Boston, San Francisco, Dallas, Havanna városaiba.

Top 10 látnivalók az ünnepi Berlinben
 

Legyél az első hozzászóló "Egyre több éjszakát töltünk a németeknél" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*