Elegancia az egekben: új egyenruha kollekciót készített a British Airways

A brit, ghánai Savile Row divattervező és szabó, Ozwald Boateng által tervezett egyedi kollekció megalkotásánál figyelembe vették a légitársaságnál dolgozók észrevételeit is. A British Airways több mint 1500 munkatársa vett részt az új kollekció tervezésében és tesztelésében az elmúlt négy év során, titkos légi és földi próbák során.

A British Airways bemutatta új egyenruháját: a brit divattervező és szabó, Ozwald Boateng által készített ruhakollekciót 2023 tavaszától a légitársaság több mint 30 000 munkatársa fogja viselni. Sean Doyle, a British Airways elnök-vezérigazgatója elmondta: “Az egyenruhánk a márkánk ikonikus megjelenítése. Olyan egyenruha kollekciót akartunk létrehozni, amelyet az embereink büszkén viselnek, és több mint 1500 kollégánk segítségével biztosak vagyunk benne, hogy ezt sikerült megvalósítanunk.”

A kollekcióban a férfiak számára háromrészes öltöny, normál és vékony szabású nadrágok, a nők számára pedig ruha, szoknya és nadrág, valamint egy modern overall található – ez az első légitársasági modell. A globális légitársaság számára tunika és hidzsáb opció is készült.