Elkészült a Wizz Air 2019 nyári menetrendje

A Wizz Air bejelentette budapesti és debreceni járatainak 2019. évi nyári menetrendjét. A 2019. április 1-jén kezdődő nyári szezonra jelenleg csak a WIZZ Discount Club tagjai foglalhatnak jegyeket, október 12-től pedig minden utas számára megnyílik a foglalás.

2018 első nyolc hónapjában a Wizz Air több mint 3 millió 400 ezer utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi járatain, ami 17%-kal több, mint az előző év hasonló időszakában. Megerősítve hazai elkötelezettségét, a légitársaság két új repülőgéppel bővítette budapesti bázisát, decemberben újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel növeli debreceni flottáját, és idén már 12 izgalmas új útvonalat indított magyarországi hálózatából, mint Stavanger, Athén, Bázel, Eilat és Doncaster Sheffield Budapestről, továbbá Doncaster Sheffield, Dortmund, Barcelona, Bázel, Lárnaka, Palma de Mallorca és Málta Debrecenből. A WIZZ Budapestről és Debrecenből már 82 útvonalon repül 31 országba, több mint 3500 helyi munkahelyet támogatva a légiközlekedésben és szállításban, a vendéglátóiparban és a turizmusban. A légitársaság 2019-ben 6 millió ülőhelyet kínál a magyar utazóknak, ami 5%-kal több, mint az előző évben.

A WIZZ 2018-ban több mint 125 új útvonalat indít, a meglévő útvonalakon pedig hetente több mint 700-zal növeli az indulások számát 44 országot átfogó széles és változatos hálózatában. A WIZZ folytatja növekedését Európában és a kontinensen túl, a lehető legalacsonyabb viteldíjakkal stimulálva a légiközlekedést, miközben utazói bizalmát és hűségét a kiváló értékű utazási élménnyel szolgálja meg. A Wizz Air minden közösségben, ahol tevékenykedik, jelentősen hozzájárul a helyi gazdaság növekedéséhez, és továbbra is stimulálja a munkaerőpiacot a légiközlekedéshez kapcsolódó iparágakban, a helyi turizmusban és vendéglátóiparban.