Újítások a Ryanairnél

A két éve elkezdett szolgáltatásjavítási hullám folytatódik.

Bebizonyosodott, hogy megérte elszánnia magát a változtatásokra az ír fapados légitársaságnak, hiszen a múltban igen sok negatív vásárlói értékelést kaptak. Mára azonban ez a helyzet javulni látszik, a foglalások száma gyarapszik.

Az előző két évben már több olyan ötlet is bevezetésre került, aminek igen örülhet a repülni vágyó. Ilyen például az, hogy az ingyenes kézipoggyász mellett egy kisebb méretű is felvihető a fedélzetre, vagy például, hogy több nagyváros repülőterét is bevették, így az utasoknak nem kell órákat tölteni a transzferrel.

A legújabb etapban – az üzemanyagár csökkenésének hála – olcsóbb repülőjegyek váltak elérhetővé. A business plus nevű csomagár mellé megjelent a turista változat is, ami a jegyen kívüli elsőbbségi beszállást és feladható csomagot, valamint szabad ülőhelyválasztást kínál.

A légitársaság bővítette az applikáción keresztül elérhető szolgáltatások listáját, valamint az utasok ezután osztályozni tudják az őket ért élményeket – ami igencsak hasznos a vásárlói elégedettség méréséhez. Az auto-checkin funkcióval a rendszer előállítja a beszállókártyát, így ezzel nem kell plusz időt eltölteni.

Bevezetésre kerül a MyRyanair Club, melynek nincs díja, és a tagok időnként kedvezményben részesülnek, a tervek szerint pedig évi 12 utazás után ingyen retúrjeggyel lepi meg őket az ír fapados.

Az utasok számára nagy könnyebbség, hogy megszűnik az igen sok poggyászár kategória, a 15 és 20 kg-os csomagokra is mindössze 3-3 opció marad meg. Nem lesz már csúcsidőtől függő tarifa, így nyáron és télen is ugyanannyiért adható fel a bőrönd.

Legyél az első hozzászóló "Újítások a Ryanairnél" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*