Élményekre hangolt all inclusive pihenés Sárváron

Még véget sem ért az utazásunk, máris azon gondolkozunk, hogy mikor térhetünk vissza a négycsillagos Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-ba. Itt pihenve biztosra vehetjük, hogy élményekkel gazdagodva térünk haza.

A fiatalos lendületet, családias hangulatot és mindenek felett garantált minőséget képviselő szálloda nem áll meg az all inclusive ellátásnál. Az egész napos étel- és italfogyasztáson túl korlátlan fürdőbelépőt is kínál számunkra. Sőt, még annál is többet: az all inclusive pihenés élményét.

A szállodába érkezve rögtön világossá válik, hogy a sárvári Park Inn nagy hangsúlyt fektet a családbarát szolgáltatásokra. Nem kérdés, hogy nagyon jól választottunk akkor is, ha a gyerkőcöket is magunkkal hoztuk lazítani. A jól felszerelt, összenyitható szobákban és a tágas lakosztályokban kényelmesen elfér a család apraja-nagyja. A szobában a reggeli mesenézés a gyerekekkel, a fürdőzést követő délutáni szunyókálás, és az esti pihenés is igazi élmény, amit a LED TV, a légkondicionáló és az ingyenes WiFi tovább fokoz. A szülők elengedhetik magukat, teljes egészében egymásra koncentrálhatnak, nem kell azon gondolkozniuk, mi legyen az ebéd, milyen programot találjanak ki a gyerekeknek vagy hogy mikor lesz idejük egy kis pihenésre – ezekről a szálloda gondoskodik.

A kiváló szállásszolgáltatás mellett a sárvári Park Inn a vendéglátás minőségében sem ismer kompromisszumot.

A nap bőséges reggelivel indul, az ebéd és a vacsora során a magyar és a nemzetközi konyha remekeit kóstolhatjuk végig. Az ételek elkészítésekor a szállodában mindenkire gondolnak, a legkisebbeket gyerekmenü, a tudatos táplálkozás híveit pedig egészséges fogások várják. A konyhán egyéni kéréseket is örömmel teljesítenek, szinte bármilyen diéta vagy ételintolerancia esetén. A főétkezések között sütemények, snackek, gyümölcsök és egyéb finom falatok közül válogathatunk, az üdítők és a kávé mellett nagyszerű söröket és helyi pincészetek borait is megkóstolhatjuk.

Egy zárt és fűtött folyosó, mindössze ennyi választja el a szálloda vendégeit a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől.

Akár egy köntöst felkapva átsétálhatunk a fürdőbe, hogy kihasználjuk a korlátlan belépőt, és felfedezzük a több mint 5000 m² vízfelületet. A virgonc csemeték naphosszat lubickolhatnak és játszhatnak, a hajmeresztő csúszdaparkban pedig próbára tehetik bátorságukat. Amíg a fürdő animátorai szórakoztatják a gyerekeket, addig a szülők a gyógyfürdőben relaxálhatnak, ahol a testi-lelki feltöltődésé a főszerep. Itt a családi szárnytól elkülönülve, zavartalanul élvezhetjük a gyógyvíz áldásos hatásait az élményelemekkel felszerelt medencékben.

Nem kell attól tartanunk, hogy a borús időjárás beárnyékolja a pihenésünket, mert a Sárvári Fürdő beltéri medencéi és gyermekvilága pancsolással teli felhőtlen pillanatokat biztosít. A szállodában sem kell unatkoznunk rossz idő esetén, játszósarok, biliárdasztal, csocsó, játékgépek és konzoljátékok gazdagítják kicsik és nagyok szórakozási lehetőségeit.

Anyával és apával, kicsi és nagy gyerekekkel, nagyszülőkkel, párban vagy baráti társasággal, sőt, állatbarát szállodaként még kis kedvencünket sem kell otthon hagynunk. A sárvári Park Inn mindenki szállodája, és a pihenésünk minden pillanatáról gondoskodik. (x)