Év elején rendkívüli kedvezményekkel várják a gyógyulni és felfrissülni vágyókat a Hungarospa fürdőkomplexumban Hajdúszoboszlón!

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelések érvényes biztosítási kártyával kedvezményes csomagáron vehetők igénybe (termál gyógymedence, kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi masszázs, vízalatti sugármasszázs, vízalatti csoportos torna, komplex gyógyfürdő ellátás).

A csomag igény szerint tartalmazhat legfeljebb napi 4 kezelést és a gyógyfürdő belépőt. A kezelések ára annak függvényében változik, hogy a csomag tartalmaz-e gyógymasszázst, illetve hétköznap, vagy szombaton veszik igénybe a kezeléseket.

A visszatérő törzsvendégeknek (a 3. kúrától) 10% kedvezményt biztosítanak a kezelések csomagárából. A fürdőgyógyászati kezeléseket a gyógyfürdő saját reumatológus orvosai beutaló és várólista nélkül írják fel. Évente két kúra vehető igénybe az egészségbiztosítás támogatásával.

A Hungarospa gondolt azokra is, akik a gyógyulás mellett egy kis exkluzív wellnesst is igénybe szeretnének venni. 2023. január 9 – március 3-ig „Téli Feltöltődés” akcióval várják a vendéget: Gyógyászati kezelőlappal rendelkezők a gyógykúra ideje alatt 1000 forintos, rendkívül kedvezményes belépő áron vehetik igénybe hétköznapokon az Aqua-Palace fedett élményfürdőt. Az élményfürdőben exkluzív élménymedencék és szaunák széles választáka várja a vendégeket. A gyógykúrát igénybe vevő vendégeknek további kedvezményeket is nyújtanak:

  • Legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén vasárnap ajándékba adják a gyógyfürdő belépőt.
  • Kezelési napokon a csomagár tartalmaz 1 pohár gyógyteát, vagy Pávai ásványvizet.


Bővebb információ: https://www.hungarospa.hu

Információ: 52/558-551 e-mail: thermaltourist@hungarospa.hu