Geoff Freeman az Amerikai Utazási Szövetség új elnök-vezérigazgatója

Roger Dow 17 év után távozik az U.S. Travel Association éléről. Utódja Geoff Freeman több évtizedes iparági és szervezet vezetői tapasztalattal rendelkezik.  

Az Amerikai Utazási Szövetség, a U.S. Travel Association következő fejezetét Geoff Freeman írja majd, aki az elmúlt közel egy évtizedben több jelentős szövetség vezetői tisztét töltötte be: előbb az Amerikai Szerencsejáték Szövetség elnök-vezérigazgatójaként (American Gaming Association) tevékenykedett, míg a Fogyasztói Márkák Szövetségének (Consumer Brands Association) jelenleg is elnök-vezérigazgatója. A szakember szeptember 1-jén csatlakozik a U.S. Travel Associationhoz.

Geoff Freeman korábban az U.S. Travel Associationnál is jelentős szerepet vállalt az iparági egység megteremtése és a szükséges átalakítások végrehajtása kapcsán. Más, az iparág szempontjából ma már meghatározó szervezetek megalakításában vállalt szerepe mellett kiemelkedő, hogy a szakember stratégiai erőfeszítései vezettek ahhoz, a turisztikai iparág szempontjából rendkívüli fontosságú, kétpárti törvényhozási győzelemhez, amelynek eredményeként 2009-ben megszületett az USA turisztikai marketing szervezete a Brand USA.

Geoff Freeman Roger Dow-t követi, aki 17 évnyi vezetői tevékenység után távozik a szervezet éléről. A változás kapcsán Christine Duffy, a U.S. Travel Association nemzeti elnöke, egyben a Carnival Cruise Line elnöke elmondta: “Büszkén üdvözöljük Geoff Freemant az Amerikai Utazási Szövetség élén. Geoffot nagyra becsülik Washingtonban, és az egész iparágban jól ismerik stratégiai munkájáról, amellyel olyan kampányokat és programokat dolgozott ki, amelyek új utakat nyitottak az utazási gazdaság növekedése előtt. Most, hogy Geoff visszatért a szövetség élére, továbbra is friss és stratégiai megközelítést fog alkalmazni a U.S. Travel küldetésének előmozdítása érdekében a következő korszakban.”