Globálisan plusz 30 új szálloda a WorldHotels Collectionnál

A BWH Hotel Grouphoz tartozó WorldHotels Collection 2022-ben erőteljes növekedést mutatott: globálisan mintegy 30 új szállodával bővült portfóliója.

A WorldHotelsTM Collection 2022-ben közel 30 új szállodával bővítette szállodai kínálatát Észak-Amerika, Dél-Amerika és Európa kulcsfontosságú úti céljain. A WorldHotels Collection a BWH Hotel Group® globális hálózatán belül egy magántulajdonban lévő szálloda soft márka, amely a világ legkiválóbb független szállodáinak és üdülőhelyeinek válogatott kínálata.

A portfólió új kiemelt tagjai közé tartozik a WorldHotels márka bevezetése Kanadában, a Crafted kollekció bevezetése Németországban és egy elegáns új üdülőhely Brazíliában.

A közép-európai régióban két új WorldHotels ingatlan gazdagítja a portfóliót. A Frankfurt am Mainban található b’mine Frankfurt Airport bevezette a WorldHotels Crafted kollekciót Németországban. A 2020-ban bevezetett Crafted válogatott, dizájnközpontú szállodákat egyesít. A szokatlan koncepcióval rendelkező, 2022 tavaszán megnyitott életmódhotel a frankfurti repülőtéren található Gateway Gardensben fogadja a vendégeket, és a szabadalmaztatott CarLoft koncepcióval a CarLift és a hozzá tartozó CarLoft szobákkal rendkívüli fénypontot kínál.

Emellett a svájci Vevey-ben található Modern Times Hotel, egy exkluzív design- és tematikus szálloda csatlakozott a WorldHotels Elite kollekciójához. A szálloda kiváló minőségű belső térrel és első osztályú gasztronómiával büszkélkedhet, illetve egyedülálló elhelyezkedéssel a Genfi-tó partján.

Európa számos országa mellett Észak- és Dél-Amerika is a WorldHotels leggyorsabban növekvő régiói közé tartozik. Az elmúlt időszakban újabb különleges szállodák csatlakoztak a portfólióhoz, amelyek Olaszország, Hollandia, Svédország, Anglia, Skócia, az Egyesült Államok, Kanada és Brazília legjobb helyszínein és elsőrangú üdülőhelyein találhatók.

Érsek M. Z.