Guide.Me – HungaryCard együttműködés a hazai utazókért

A belföldi turizmus fellendítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a vezető magyar turisztikai információs applikációt működtető Guide.Me és a több mint két évtizedes múlttal rendelkező országos turisztikai kedvezménykártyát, a HungaryCard-ot kiadó Hotelinfo Kft.

Az együttműködés keretében a belföldi utazók teljeskörű tájékoztatása érdekében a „Magyarország a zsebedben” vezető turisztikai mobil applikációt működtető Guide.Me és a „HungaryCard/BalatonCard” kedvezménykártyák kibocsátója a Hotelinfo Kft., a jövőben együtt lépnek fel a belföldi piacon. Az összehangolt piaci munka eredményeként a Guide.Me integrálja és megjelenteti a HungaryCard tartalmait a „Magyarország a zsebedben” országos, magyar nyelvű turisztikai applikációjában. Ennek eredményeként az alkalmazás által non-stop elérhető magyarországi programok és partnerajánlók mellett már a HungaryCard tartalma, valamint a kártya által adott kedvezmények is elérhetővé válnak.

A környezetbarát, papírmentes együttműködés következő lépéseként, a Guide.Me a „Magyarország zsebedben” applikációban a Balaton térség számára kialakítja a BalatonCard felületet, amelyen kiemelten ajánlja a Balaton régió kedvezményes lehetőségeit.

Az együttműködés célja, hogy a Guide.Me és a Hotelinfo Kft. szolgáltatásaik összehangolásával tovább élénkítsék a belföldi turizmust azzal, hogy szolgáltatókat, programokat, fesztiválokat ajánlva segítik felhasználóik – a belföldi utazók mellett a hazánkba látogató külföldiek és az itt tanuló diákok – tájékozódását és kedvezményes turisztikai élményszerzését.

A most megkötött együttműködés a Guide.Me országos turisztikai információs szolgáltatásának kibővítéséhez igazodva, hatékonyan illeszkedik a Magyar Fesztivál Szövetséggel, valamint Tixa.hu-val már korábban létrejött együttműködéshez. Ennek keretében mindkét partner szolgáltatásai, esemény ajánlói sikeresen integrálódtak a „Magyarország a zsebedben” applikációba.