Gyorsan rárepül a Qatar az újranyitó Phuketre – heti három budapesti járat indul

Budapestről heti 3 alkalommal – keddi, csütörtöki és pénteki indulással – juthatnak el Qatar Airways-szel az utasok Phuketre.

Mint arról már írtunk, Thaiföld népszerű nyaraló-szigete, Phuket újra várja a beoltott, pihenni vágyó turistákat. A Qatar Airways pedig 2021. július 1-től újra közlekedik Phuketre. A vonalon Airbus A350 géptípus repül majd, amely 36 üzleti és 247 turista hellyel üzemel.

A Qatar Airways vezérigazgatója, Mr Akbar Al Baker szerint a járat újraindítása jelentős mérföldkő a nemzetközi turizmus újraindulásában. 2021. július 1-jétől azok a turisták, akik az utazás előtt legalább két héttel megkapták mindkét oltást valamint rendelkeznek az indulás előtt 72 órával negatív PCR-teszttel beléphetnek és karantén nélkül szabadon mozoghatnak a tartományi szigeten. Budapestről heti 3 alkalommal – keddi, csütörtöki és pénteki indulással – juthatnak el Qatar Airways-szel az utasok Phuketre.

A légitársaság heti 12 bangkoki járatával együtt összesen 16 járatot indít Thaiföldre, kényelmes átszállási lehetőséggel a díjnyertes dohai Hamad Nemzetközi repülőtéren. A Hamad Nemzetközi Repülőtér elnyerte a Közel-Kelet Legjobb Repülőtere valamint a Világ Harmadik Legjobb Repülőtere díjakat.