Heti három járat Amszterdamba az easyJet-tel

Az amszterdami járat indításával nyolcra nőtt az easyJet gépeivel Budapestről közvetlenül elérhető városok száma.

Elindult a héten az év első új, budapesti easyJet járata. A február 6-tól elérhető amszterdami útvonal már a nyolcadik desztináció a légitársaság Budapestről induló járatainak kínálatában. Az easyJet Airbus A320 típusú gépe hetente háromszor szállít utasokat Budapest és a holland nagyváros között.

William Vet, az easyJet BeNeLux államokért felelős kereskedelmi vezetője bizakodóan nyilatkozott az új útvonalról: „Az egész évben üzemelő járattal holland és magyar turisták, valamint üzleti utasok repülhetnek megfizethető áron a két város között, azok központi repülőtereit használva. Így már nyolcra nőtt az easyJet-tel Budapestről közvetlenül elérhető európai városok száma: London Gatwick, Berlin Schoenefeld, Párizs Charles de Gaulle, Lyon, Basel, Genf és Velence is elérhető a magyar utasoknak.”

A járat a téli menetrend ideje alatt heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken indul Budapestről, mindegyik napon 10 óra 35 perckor, és a kevesebb, mint két és fél órás menetidőt követően 12:55-kor landol Hollandia központi repülőterén, a Schiphol-on. Innen mindössze húsz perc alatt elérhető Amszterdam belvárosa.

Legyél az első hozzászóló "Heti három járat Amszterdamba az easyJet-tel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*