Ismét különleges, új utakkal rukkolt elő az 1000 Út Utazási Iroda

Megszokhattuk már, hogy az 1000 Út Utazási irodától egyedi, máshol nem található, különleges utakat találunk. Az exkluzív, kis csoportoknak is utat szervező iroda új katalógusának bemutatóján igazi utazási csemegéket vonultatott fel.

Gorszkij Jaroszlav irodavezető köszöntötte a turisztikai szakma és a sajtó képviselőit, majd átadta a szót Oleg Ermilov tulajdonos-ügyvezetőnek, aki a cég kiemelt szolgáltatásairól: a program elindulásáról, a minőségről, az egyágyas felár garanciáról mesélt részletesen, és hogy bármilyen különleges helyszínre vállalják a kiscsoportos utak mellett egyéni utak megszervezését is.

Megtudhattuk, hogy a szilveszteri kínálatukban új desztinációk is szerepelnek: Kenya, Vietnám, Costa Rica, New York, Barcelona. Érdekesség, hogy a már ismert ázsiai és afrikai körutak nagy részét új időpontokkal kellett bővíteni a nagy siker miatt. Új utakat is szerveznek, különleges eddig nem látogatott programokkal.

Az iroda alkalmazottai részletesen ismertették az idei katalógus útjait, kiemelve, hogy a garantáltan induló kiscsoportos utazások, a korrekt, leellenőrzött szolgáltatások, az indulás előtti utastájékoztatás miatt érdemes az 1000 Út Utazási irodát választani.

Új desztinációik közé tartozik Libanon, Kappadókia Törökországban, Korea, a Fülöp-szigetek, Szudán, Észak-Madagaszkár, Peru, Amerikában pedig a 66-os út túra. A különleges utak egyike a dél-afrikai cápales expedíció, a Maharaja Express egzotikus indiai utazás. Az egzotikus utazások közül Bali, Dubaj, a Maldív-szigetek, Seychelles, Mauritius, Kuba, Guadeloupe várja az utasokat az 1000 Út-tal.

Jellegzetes 1000 Út túrák közé tartozik a toszkánai gasztro hétvége, a bortúrák több országban, például Izraelben is.

Képek és szöveg: Szeszler Szilvia