IV. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztivál

A szeptember első hétvégéje ismét a pálinka és a népi gasztronómia jegyében fog telni a Zsindelyesen, a Fesztivál előhírnökei, az Érpataki Asszonykórus pedig már szeptember 2-án hangolni kezd a rendezvényre. Ugyanis az asszonyok az együtténeklés maratoni világrekordját kísérlik megdönteni, 72 órán keresztül énekelnek majd együtt folyamatosan, két fesztivált kísérve közösen. Csütörtök déltől a Zsindelyes-tanyán kezdenek el dalolni, majd a Fesztivál lezárása után eléneklik magukat egészen Budapestig, a SzeptEmber Fesztre, ami szintén szeptember első szombatján kerül megrendezésre. Itt a bográcsozós csapatokat szórakoztatja tovább az Aranypáva Nívó díjas asszonykórus egészen délig, így teljesítve a 72 órás maratont.

A rekordkísérletek itt azonban nem érnek véget.

 

 

 A Gasztro – sziget ad helyet egy szenzációnak is, a Magyar Gasztronómiai Rekordok Sátrának! Itt ugyanis több rekordot fog felállítani a Zsindelyes Pálinkafőzde, mint például az, hogy elkészítik a világ legnagyobb almakompótját, mintegy 3000 literes üstben.

 

 

 

Végül, de nem utolsósorban, mivel a Zsindelyes fesztivál a pálinkára is összpontosul, így a helyszínen több ponton kapható lesz a Zsindelyes Valódi Pálinkák egész szortimentje, kóstolóba, kisüveggel, egész nagy, másfél literes kiszerelésben is, vagy akár díszdobozzal kísérve, ajándékba.

 

Legyél az első hozzászóló "IV. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztivál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*