Kényelem és elegancia exkluzív környezetben

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája mindössze 600 méterre a világhírű hévízi gyógytótól helyezkedik el, és a különleges csengésű Lotus Therme Hotel & Spa elnevezést viseli.

Az elegáns szálloda különleges élményeket tartogat a wellness szerelmeseinek, a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeknek, megannyi spa- és szépségkezelésük gyógyír testnek és léleknek.

Engedje, hogy a víz gyógyító erejének segítségével teste és lelke egyensúlyba kerüljön! Tegye teljessé pihenését kúra-, wellness és szépség csomagajánlatok valamelyikével vagy válogasson kedvére hagyományos és alternatív masszázsok (pl. Thai, Ayurveda, Yumeiho) közül. A szanuamesterek napi 4 alkalommal szertartásos felöntésekkel járulnak hozzá az intenzív méregtelenítéshez. A szaunázás köztudottan jótékony hatással van a testünkre és lelkünkre egyaránt. Segít megőrizni egészségünket és javítja a közérzetünket is. Természetesen a gyógyulás és feltöltődés mellett nem szabad megfeledkezni a szépségápolásról sem, így Beauty Spa szalonunkban személyre szabott luxus arc- és testkezelések széles választékát kínálják.

Egy igazi különlegesség is megtalálható a szállodában: a Holt-tengeri sóbarlang egy hatásos alternatíva az allergiában szenvedőknek.

A hatás garantált és szinte azonnali: helyezkedjen el a pihenőszékekben és hagyja, hogy a fényterápia és a lágy zene segítségével az egész teste ellazuljon. A légutak felszabadulnak, az allergiás tünetek enyhülnek – a száraz sós levegő, a relaxációs zene és a nyugtató környezet kedvező hatással lesz a szervezetünkre és a közérzetünkre egyaránt.

A Lotus Therme sóbarlangjának falai és talaja 100%-ban jordániai, Holt-tengeri sóból épült fel. A barlang levegőjének páratartalma 45%-os, ionokkal telített ásványi anyagokban gazdag, így minden lélegzetvételünkkel természetes módon segít a gyógyulásban. A Holt-tengeri só különlegessége, hogy a sivatagi éghajlatnak és a páratartalomnak köszönhetően gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben.

Lotus Therme Hotel & Spa*****
H-8380 Hévíz, Lótuszvirág u. 1.
+36 83 500500
info@lotustherme.net
www.lotustherme.net
#lotustherme