Két új hotelt nyitott a TUI a Maldív-szigeteken

Az Indiai óceán trópusi paradicsomában nyitott két újabb szállodát a TUI. Mindkét hotel a cég saját láncának, a RIU-nak a tagjai.

A TUI két vadonatúj szállodája, a 4 csillagos Hotel Riu Atoll és az 5 csillagos Hotel Riu Palace Maldivas 180 kilométerre található Malétól, a Maldív-szigetek fővárosától két szomszédos szigeten, amelyeket egy híd köt össze őket. Maléból a 40 perces belföldi repülőjárattal először Kudahuvadhoo sziget repülőterére érkeznek a turisták, majd onnen még 10-15 perces hajóút vár az utazókra a választott szigetig.

A Hotel Riu Atoll összesen 264, a Hotel Riu Palace Maldivas pedig 176 szobával várja az utazókat. Az új hotelekben kétágyas szobák, egy- vagy kétszintes tengerparti villák és vízfeletti, medencés Junior Suite-ok biztosítják a tökéletes kényelmet a trópusi környezet mellé. Mindkét szálloda All inclusive ellátást biztosít a nap 24 órájában, ezzel is garantálva, hogy az itt eltöltött idő csak a kikapcsolódásról szóljon.

A Maldív Köztársaság – amely Bécsből már közvetlen járattal is elérhető – egy 868 kilométer hosszan elnyúló, mintegy 1200 szigetből álló szigetország az Indiai-óceán közepén. Varázslatos világ: azúrkék tengervíz, türkizkék lagúnák, különleges formájú korallzátonyok, különböző színekben pompázó trópusi halak és vakítóan fehér strandok.

Ahogy errefelé mondani szokták: No news, no shoes…


Az 1953-ban Mallorcán alapított, családi vállalkozásként induló RIU ma már a világ 19 országában 100 hotellel van jelen, melyek évente mintegy 4 millió vendéget fogadnak, alkalmazottainak száma pedig eléri a 28.000 főt.