Két újabb megyeszékhelyre, Kecskemétre és Szombathelyre is megérkezett a T-Mobile 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatása

 Jelenleg a hálózat elérhető:
  – Kecskeméten kültéren a lakosság 98%-a, míg beltéren 76%-a számára,
  – Szombathelyen kültéren a lakosság 98%-a, míg beltéren 69%-a számára.

A szolgáltatás használatához a lefedett területen Net&Roll 4G mobilinternet csomagra és LTE-képes eszközre van szükség. A szolgáltatás igénybevételéhez a T-Mobile USB modem 4G-t vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagépet kínálja a szolgáltató. Emellett a T-Mobile honlapján már megrendelhető az a 4G router, amely a 4G/LTE hálózatra csatlakozva osztja el a technológia által nyújtott nagy sávszélességet a wifi képes eszközök között. Így egy lakásban vagy irodában egyszerre több eszközön (notebook, táblagép, okostelefon) is kényelmesen lehet internetezni, kihasználva a 4G/LTE hálózat előnyeit.

A 4G/ LTE technológia legfontosabb, a felhasználók számára kézzelfogható előnye az eddiginél jóval nagyobb le- és feltöltési sebesség, valamint a lecsökkent késleltetési idő, aminek köszönhetően az online alkalmazások és játékok mobilhálózaton keresztüli használata még könnyebb, a nagy felbontású, akár HD minőségű videofilmek le- és feltöltése jelentősen gyorsabb, valamint több program is gond nélkül futtatható egyszerre, mindezek pedig látványos mértékben javítják az ügyfélélményt.

A T-Mobile – Magyarországon elsőként – idén január 1-jén indította el 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását Budapesten. A szolgáltató a nyár során Budapest agglomerációjába és több vidéki városba is elviszi a 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatást, és folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren¬ Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás.

Legyél az első hozzászóló "Két újabb megyeszékhelyre, Kecskemétre és Szombathelyre is megérkezett a T-Mobile 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatása" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*