Kihagyhatatlan őszi élményszüret szállodai pihenéssel

Amikor felragyognak az ősz aranyfényei, és szétáradnak csodás illatai, megmozdul bennünk valami. Szeretnénk begyűjteni minél többet a napfény melegéből, a természet színeiből és az őszre oly nagyon jellemző ízekből. Wellnessélményekre, gasztrokalandokra és az utószezon nyugalmára vágyunk, hogy alaposan feltölthessük testi-lelki raktárainkat a hétköznapokra. Lehet úti célunk Budapest vagy Győr, Bükfürdő vagy Balatonfüred, csak rajtunk múlik, milyen őszi élményeket szüretelünk, hiszen a lehetőségek tárháza éppoly színes, mint az októberi falevelek.

Ízek, illatok, kalandok

A szüret mindig is ünnep volt, a jól megérdemelt munka ünnepe. A nap érlelte gyümölcsöké, a munka utáni pihenésé. Egy őszi nyaralás most is ezt jelenti, minden igényt kielégítő szállodai pihenést a Danubius szállodáiban Budapesten és vidéken, felturbózva helyi természetközeli, kulturális és gasztronómiai lehetőségekkel. Szép sétákra hív az egyre színesebb természet a Duna-parton és a Margit-szigeten, családi kirándulásokat kínál a balatonfüredi Koloska-völgy, Velem és Kőszeg pedig Bükfürdő környékén mozgatja meg a fantáziánkat gesztenyenapokkal és vásárokkal. Budapesten egymást érik a gasztronómiai fesztiválok – például a Budavári Borfesztivál, a Kávéházak Éjszakája, a Dining City Étteremhét –, játszi könnyedséggel találunk vonzó programokat szállodai pihenésünk idejére.

Vízpart, csobbanás, indián nyár

Mindenünk a víz, nem tagadjuk. Ezért is jó döntés egy wellness- vagy balatoni szálloda a Danubius Hotels kínálatából, ahol időjárástól függetlenül elmerülhetünk a vizes élményekben. Úszómedencék, élménymedencék, sőt a családbarát büki szállodában még gyermek-élmény- és kamasz-kalandmedencék, szaunák állnak rendelkezésünkre, hogy kipihenjük a napközbeni séták, városnézések, családi kirándulások fáradságait. Bár a Balatonban az ősz derekán már csak a legbátrabbak csobbannak, de a tó látványa ilyenkor mindent visz. A vízkék ezernyi árnyalata, a napfelkelték pasztellje és a naplementék vöröse biztosan a vízpartra csábít minket.

Vesd bele magad az őszi élményszüretbe! Gyűjtsd be a páratlan ízeket, a fenséges illatokat és az izgalmas kalandokat a Danubius Hotels budapesti és vidéki szállodáiban!