Kívül-belül megújult a Danubius Thermal Hotel

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget hotel megújult Platán étterme MTI/Bruzák Noémi

Hárommilliárd forintból újult meg a margitszigeti Danubius Thermal Hotel. A főváros legnagyobb gyógy-wellness szállodájának megújult éttermét pénteken adták át.

Mácsai Péter, a Danubius margitszigeti szállodáinak igazgatója az átadón elmondta: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget az elmúlt három évben a szálloda csaknem minden területét érintő felújításokon ment keresztül.

  • Először a vendégszobák és folyosók kaptak elegáns, korszerű arculatot.
  • Ezután a közös terek – lobby és konferenciatermek, Spa recepció – kerültek sorra.
  • A felújítások pénteken zárult harmadik ütemében az étterem, a 250 fős konferenciaterem és a szálloda két szintjének felújítására mintegy 1 milliárd forintot fordítottak.

Mácsai Péter elmondta: a Danubius Hotels Zrt. a csoport szintű árbevétel és nyereség egyszámjegyű növekedését várja 2019-ben, a bevétel növekedése kissé lassul az előző évhez képest.

A séf dolgozik a Danubius Health Spa Resort Margitsziget hotel megújult Platán éttermének látványkonyhájában MTI/Bruzák Noémi

Idén az első negyedévben a margitszigeti szállodák átlagosan 60 százalékot meghaladó kihasználtsággal üzemeltek, ami kiemelkedőnek számít a felújítások mellett. A beruházások a szálloda jövedelmezőségét és a teljes szolgáltatás minőségét egyaránt javítják – mondta. Hozzátette: a margitszigeti gyógyszálloda a legkomplexebb vendég összetétellel rendelkező szállodájuk, mivel a gyógyturizmus mellett üzleti utazók, családok, egyéni és csoportos vendégek, sportrendezvények versenyzői és szurkolói is megfordulnak itt. (MTI)