Korai utasfelvételi pultot nyitott a Wizz Air és a Budapest Airport

Kevesebb stresszel jár majd az indulás Forrás: bud.hu

A Wizz Air legfrissebb újításának köszönhetően gyorsabb utasfelvételre számíthatnak a nyaralni indulók Ferihegyen. Azok, akik korábban érkeznek, akár már 3 órával az indulás előtt becsekkolhatnak. További újításként jönnek majd az önkiszolgáló csomagleadó pultok.

Korai utasfelvételi pultot nyitott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Wizz Air, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban. A korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja május 6-tól a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

További jó hír, hogy az új szolgáltatás minden utasnak ingyenes, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással vagy sem.

A Wizz Air és a Budapest Airport további fejlesztésekkel is készül a nyárra. Hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely még tovább fogja gyorsítani az utasfelvételt.