Közönségszavazás: az év fürdője lett a Hungarospa Hajdúszoboszló

A Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, melyben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő is üzemel. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő, az Aquapark, az Árpád uszoda és strand elégíti ki a vendégek különböző igényeit.

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő egész évben üzemel. A csarnok három gyógyvizes medencéje mellett négy nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőben több mint negyvenféle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett. A gyógyfürdő termálcsarnoka 2014-ben megújult: modern üvegszerkezetet kapott, a falicsempék exkluzív burkolatán pedig a természet színei tükröződnek vissza, segítve az ellazulást. A felújítás során a gyógyfürdő zárt udvarának nyitott medencéi is új burkolatot kaptak, valamint megújultak a vizesblokkok. A négy nyitott gyógyvizes medencében különböző attrakciók segítségével üdülhetnek fel a fürdőzők.

Az Aqua-Palace vízipalota 15 ezer négyzetméteren egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját. Húsz medencéje között exkluzív élménymedencék is találhatók, melyek különböző korokat és helyszíneket idéznek meg, ilyen a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő. A medencékben a fürdőzést különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy. Az aktív vízi élmények kedvelőit pedig családi és óriáscsúszda várja.

A strand területén található az Aquapark csúszdapark, ahol tizenöt különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei. A merészebbek tesztelhetik bátorságukat a négypályás versenycsúszdán, a kamikázén, a hidrocsúszdán, az óriás csavarcsúszdán, a fekete lyukon, az őrült folyón, valamint a big hole-on, a Niagarán és a twisteren, melyek a tizenkét méter magas indítótoronyból indulnak.
2014-ben létrehozták az úgynevezett „extrém zónát”, ahol hat új, izgalmas kalandcsúszda – a szabadesős alagút, a vízhurok, a szuperhullám, a cunami, az űrcsónak és vízcső – várja a látogatókat.

Az egész évben nyitva tartó fedett Árpád uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, versenyek rendezésére kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres, nyolcpályás medencéjének vize 25-27 Celsius-fokos. Az uszoda mellé épített tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét teremti meg a gyerekek számára, valamint kisgyermekes családok részére kitűnő fürdési lehetőség. Az uszodában szauna, szolárium és kondicionáló terem is található.
 

Legyél az első hozzászóló "Közönségszavazás: az év fürdője lett a Hungarospa Hajdúszoboszló" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*