A hagyományokhoz híven szilveszterkor ismét bezárt a lajosmizsei Öreg Tanyacsárda, hogy január végtől az épület és a személyzet egyaránt felfrissítve, megújulva indítsa az új esztendőt. Aminek első izgalmas gasztro hétvégéje 25-26.-án a fácán és gyöngytyúk különlegességekről szól.
A lajosmizsei Öreg Tanyacsárda újranyitása alkalmából ezúttal is igazán különleges hétvégi menüsor várja a vendégeket. A séfek fácánból és gyöngytyúkból készült ételekkel készülnek, amelyek nemcsak a testet, hanem a lelket is felmelegítik a téli hidegben.
A nyitó hétvége fogásai között olyan delikát különlegességek szerepelnek, amelyek a világ híres konyháinak ünnepi menüsorain is megállják a helyüket. A tradicionális alapanyagokból készült ételek nemcsak a hagyományok tiszteletéről szólnak, hanem valódi gasztronómiai élményt is nyújtanak.
Címlapfotó: wikipedia.org/Lukasz Lukasik