Visszatér az élet a tengerekre: kifut az MSC Seaside is

A Seaside csatlakozik a mediterrán térségben hajózó Grandiosához május1-től – jelentette be az MSC.

Az MSC Cruises bejelentette, hogy az egyik leginnovatívabb hajóját, az Seaside-ot – 2017-es indulása óta először – Európában indítják útnak, és május 1-től csatlakozik a cég zászlóshajójához, az Grandiosához.

A Seaside egy új útvonalon debütál: 7 éjszakás hajóutakat kínál egyebek mellett Genovát, Valettát Siracusát és Puglia Tarantót érintve. A beszállás minden olasz kikötőben elérhető lesz. Az út során nagy figyelmet fordítanak az járványügyi biztonsági intézkedésekre: az utasokat beszállásánál tesztelik, a személyzetet pedig heteként, és persze maszkot kell viselni.

A cég döntött arról is, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel május 30-ig meghosszabbítják a Grandiosa útjait, amelyek Genova, Civitavecchia, Nápoly, Palermo és Valetta kikötőjét érintik. Az MSC Grandiosa tavaly augusztus óta fogadja az utasokat, azóta több mint 40 000 vendéget szállított biztonságos körülmények között.

Az Seaside és az Grandiosa útvonalai jelenleg elérhetők a schengeni országokból, valamint Bulgáriából, Horvátországból és Romániából érkező utasok számára is.