Vízre szállt a világ legnagyobb óceánjárója, a Symphony of the Seas

Symphony of the Seas első útja; Fotó forrása: meretmarine.com © BERNARD BIGER - STX FRANCESymphony of the Seas első útja; Fotó forrása: meretmarine.com © BERNARD BIGER - STX FRANCE

Vízre bocsátották a világ legnagyobb óceánjáróját. A Royal Caribbean Cruises új zászlóshajójának számító Symphony of the Seas tavasszal a Földközi-tengeren, ősztől a Karib-térségben hajózik.

Az óriáshajó “térképe”

Igaz a méretei is hatalmasak, de az ára sem volt apróság. Az apró francia város, Saint-Nazaireben, a Royal Caribbean Cruises a korábbi három világelső tengerjárójához a napokban csatlakozott a legújabb ikertestvér, a Symphony of the Seas, amely 1,35 milliárd dollárért épült fel a Chantiers de l’Atlantique üzemében.

Szórakozási lehetőségek tárháza található a hajón

A világ legnagyobb tengerjárója tavasszal, Barcelona kikötőjéből indul hét éjszakás utazásra a Palma De Mallorca, Marseille (Provence), La Spezia (Florence és Pisa), Civitavecchia (Róma), Nápoly útvonalon. A Symphony of the Seas októberig tartózkodik a Mediterrán világban, majd áthajózik Floridában, ahonnan Miami kikötőjéből indul útnak a  Philipsburg (St. Maarten(, Charlotte Amalie (St. Thomas), Nassau (Bahama) útvonalon a kelet karibi szigetvilágba. A másik útvonal pedig a nyugat a karibi világba vezet a Roatan (Roatan Sziget), Bay Islands (Honduras), Costa Maya (Mahahual) Mexikó, Cozumel (Mexikó), Nassau (Bahama) útvonalon.

A világ legnagyobb óceánjáróját ebben az írásunkban mutattuk be.

é.m.z.

 

Legyél az első hozzászóló "Vízre szállt a világ legnagyobb óceánjárója, a Symphony of the Seas" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*