Rendhagyó módon vasárnapi ebéddel, brunch-al köszönti a húsvét hétfőt a Hilton Budapest.
A hagyományos vasárnapi brunch kínálat legnépszerűbb hideg és meleg előételei mellé frissen készített húsvéti főételekkel várja vendégeit a Hilton Budapest.
Az étlapról választható fogások:
– Grillezett csirkemell supréme medvehagymás-zöldborsós rizottóval
– Rántott borjúszelet panko morzsában bécsi burgonyasalátával és citrommal
– Serpenyőben sült lazacfilé rákkal, rizling mártással, fokhagymás parajjal és petrezselymes parázsburgonyával
– Argentin rib-eye zöldbors mártással, grillezett zöldspárgával és sült burgonyával
– Tavaszi karalábéfőzelék hagymaropogóssal, zöldfűszerekkel és kapor olajjal (V)
– Parajos-ricottás panzerotti parmezán forgáccsal és füstölt paradicsom mártással (V)
Az ételsort pedig természetesen a húsvéthoz kötődő desszert-különlegességek zárják.
A gyereksarokban a legfiatalabb vendégeink saját büféről csipegethetnek, míg a Hilton animátora különböző játékokkal és csillámfestéssel szórakoztatja a legkisebbeket. (x)
További információ: https://www.langbistro.hu/hu/restaurante-event/husveti-lakoma/