Még több digitális szolgáltatás a Lufthansa járatain

Fotó: Lufthansa

A Lufthansa új fedélzeti szórakozási lehetőségeket kínál a rövid- és középtávú járatok fedélzetén: az utasok a FlyNet Wi-Fi portálon keresztül ingyenesen és korlátlanul hozzáférhetnek mintegy 45 neves német és angol nyelvű magazinhoz, és saját elektronikus eszközükön olvashatják kedvenc cikkeiket.

A megszokott módon az utasok az utazási osztályuktól és a Miles & More státuszuktól függően bizonyos számú eJournalt is letölthetnek a repülés előtt és az utazás végéig. Mintegy 1600 cím közül választhatnak 40 nyelven.

További újdonság az európai járatok fedélzetén a podcastok kínálata. A FlyNet portálon különböző műfajú beszélgetések széles skálája érhető el német és angol nyelven, például üzleti, utazási, tudományos és szórakoztató témákban, ingyenesen.

A férfi labdarúgó-Európa-bajnokság alatt a Lufthansa utasai a FlyNet élő közvetítésén keresztül valós időben követhetik a mérkőzéseket saját elektronikus eszközeiken. Emellett az Európa-bajnokság ideje alatt különböző futballmagazinok is elérhetőek a médiaválasztékban. És a Lufthansa járatainak személyzete rendszeresen közli majd a legfrissebb eredményeket.