Megérkezett a karácsony a Lumina Christmas Parkba Óbudán

A múlt évben a fővárosban hozott Lumina Park népszerűségét tapasztalva a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. erre a téli szezonra már két fényparkkal készült. Már látogatható a Palatinus strandon a Lumina Park Budapest 150, Óbudán, a Római strandon pedig november 11-től a karácsonyi hangulatot hozó Lumina Christmas Park is megnyitott, és január közepéig várja a vendégeket.

Az első Lumina Park több, mint 200 ezer látogatóval a főváros látványossága, a családok és a fiatalok kedvelt téli programja lett. A margitszigeti Palatinus fürdőben ez év október 19-én nyílt meg az ezúttal a főváros 150. születésnapja alkalmából időutazásra hívó fénypark.

Az első budapesti fénypark sikerét tapasztalva megnyitott a Lumina Christmas Park is, igazi karácsonyi hangulatot varázsolva a Római fürdő 7 hektár területű parkjába. A mesés Christmas Village a magyar és az európai karácsonyi ünnepek csodáit, szimbólumait jeleníti meg egy nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon.

A fények birodalmába belépve lesz karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt levelet, manók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, jégcsapokkal, rénszarvas ösvény és karácsonyfaerdő, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk. Az ünnepekre készülődve meghitt élményt kínál egy közös családi séta millió karácsonyi fényben a Lumina Parkban.

INFÓ A Lumina Christmas Park nyitvatartása: 2023. november 11-től 2024. január 15-ig minden nap 17-től 21 óráig. A park címe: Római Strandfürdő 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 2.