Jön az ingyenes üzenetküldés a Lufthansa európai járatain

Jó hír azoknak az utasoknak, akik a felhők felett is szeretnének elérhetőek lenni. A Lufthansa 2024. január közepétől korlátlanul ingyenes üzenetküldést kínál rövid- és középtávú járatain.

Az A320-as család WLAN-nal felszerelt repülőgépein az utasok ezután a saját okostelefonjukon vagy táblagépükön annyi üzenetet küldhetnek és fogadhatnak majd a repülés során, amennyit csak akarnak, beleértve a fényképeket is – mindezt ingyen!

“A Lufthansa mintegy kétmilliárd eurót fektet be termék- és szolgáltatásfejlesztésekbe. Ennek során számos nagy, közepes és kisebb kezdeményezést hajtottunk végre és terveztünk, amelyek még jobb élménnyé teszik a Lufthansával való utazást” – mondta Heiko Reitz, a Lufthansa Airlines CCO-ja. “Az egyik nagyszerű példa erre a Free Messaging. Örülök, hogy vendégeink a jövőben a felhők felett is ingyenesen tarthatják a kapcsolatot rokonaikkal vagy üzleti partnereikkel”.”

Az új ingyenes szolgáltatás igénybevételének előfeltétele a FlyNet-be való bejelentkezés a Miles & More szolgáltatási kártya számával vagy a Lufthansa Group Travel ID-val regisztrált e-mail címmel. Új bejelentkezés vagy regisztráció a repülés során is lehetséges.