Megnyílt a budapesti repülőtér első vállalati várója

A Tungsram Lounge meghívott vendégei magyaros ételeket élvezhetnek és exkluzív tárgyalót használhatnak A Tungsram üzleti partnerei számára nyílt meg a Budapest Airport területén az első magyar vállalati reptéri váró. A 70 négyzetméteres Tungsram Lounge az üzleti kapcsolatápolás új, innovatív eszközét jelképezi, valamint mérföldkő a Tungsram és a Budapest Airport stratégiai partnerségében.

A Budapest Airport területén működő várók között különleges a kedden átadott, szerdától üzemelő Tungsram Lounge, amely a 2A Terminál A8-as beszállókapuja mellett nyitott meg. Ez az első vállalati váró, amelyet kizárólag a Tungsram ügyfelei, üzleti partnerei használhatnak, meghívás alapján. Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója a lounge megnyitóján azt mondta:

“Professzionális és innovatív megoldásokat kínálunk ezért magától értetődő volt az ötlet, hogy innovációt hozunk abba, ahogy nemzetközi ügyfeleinknek megmutatjuk, hirdetjük magunkat. Ezért fejlesztettük ezt a várót, ahol ügyfeleink tölthetik kényelmesen a várakozási időt gépük indulásáig – ez nem mindennapi megoldás.”

Jörg Bauer hozzátette, hogy a Tungsram Magyarország ipari nagykövetének is tekinti magát, ezért fontos volt, hogy a váró vendéglátása a magyar hagyományokat tükrözze.

“Ez a váró kiválóan jelképezi a Budapest Airport és a Tungsram közötti partnerséget”, mondta dr. Rolf Schnitzler, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója, arra utalva, hogy a két cég több mint egy évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött. “Megtisztelő, hogy a Tungsram, mint magyar központú globális márka a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret választotta bemutatóhelyéül. Biztosak vagyunk benne, hogy az új üzleti váró és a Tungsram jelenléte a repülőtér exkluzív hirdetési felületein nagyban hozzájárulnak az innovatív magyar cég nemzetközi elismertségéhez.”

A váró 72 négyzetméteres, 15-20 embert tud egyszerre befogadni, és modern belsőépítészeti megoldásokkal készült el néhány hónap alatt. Természetesen a Tungsram lámpái világítják meg. Naponta 5.30-21.00 között tart nyitva, de csak meghívott, VIP-vendégek vehetik igénybe, akik a lounge-on belül, felszerelt exkluzív tárgyalóban is folytathatnak üzleti megbeszéléseket. Az üzemeltetést a Malév Ground Handling végzi, ők gondoskodnak az étel- és italválasztékról, amely a javarészt a magyar gasztrokultúrát tükrözi modern, “finger food” jellegű formában, de képes speciális igényeket is kiszolgálni. A vendégek meleg ételt is rendelhetnek a reptéri éttermek választékából.

A Tungsram új arculatát tükröző videós hirdetésekkel, és látványos, beltéri hirdetési megoldásokkal is jelen van a ferihegyi repülőtéren.