Menetrend szerinti járat indul Münchenbe, Máltára és Korfura a Pécs-Pogány Repülőtérről

Fotó: Pécs-Pogány Repülőtér Facebook oldala

Az első járatok március 26-tól közlekednek a legnagyobb német tartomány, Bajorország fővárosába és Málta szigetére minden kedden és pénteken. Korfu pedig május 15-től, szerdánként hetente egyszer lesz elérhető Pécsről – közölte Facebook-oldalán a reptér.

„Partnerünk a UNIVERSAL AIR üzemelteti a légi összeköttetéseket a legmodernebb és leggyorsabb turboprop repülőgép típussal. A légitársaság flottája hamarosan 6 darab Bombardier Dash8Q400-asra egészül ki amelyek fedélzetén 78 utas foglalhat helyet az új komfortos ülésekben.” – írták.

Repülőjegyeket a légitársaság weboldalán illetve appon március 1-től lehet majd foglalni illetve napokon belül megkezdődhet a jegyértékesítés a szerződött utazási irodai partnereknél.

A következő napokban további információkkal szolgálunk a menetrenddel kapcsolatban és bővebb tájékoztatást adunk a jegyértékesítésről illetve minden a járatokhoz kapcsolódó egyéb tudnivalóról. A repülőtér új weboldala heteken belül elérhető lesz, ahol a járatok indulása előtt részletes információk állnak majd rendelkezésre.