Michelin-csillagos sztárszakácsnő az Air France fedélzetén

Az utazás alatt a három Michelin-csillagos séf különleges gourmet-fogásokkal lepi meg a business osztály utasait. A neves szakács előzetesen személyesen mérte fel az utasok igényeit, észrevételeket, javaslatokat gyűjtött, és azt is elmagyarázta, miként lehet összhangba hozni a magas minőségű gasztronómiát a fedélzeti ellátás korlátaival.

Anne-Sophie Pichez a Servair séfje, Michel Nugues is csatlakozott. A francia szakács a légiutaskísérőkkel osztotta meg tapasztalatait, akik a fogások helyes tálalási módját is elsajátíthatták. Az Air France leányvállalatának és légiellátás-specialistájának, a Servairnek az is a feladata, hogy biztosítsa: a Michelin csillagos séfek fogásait az utasok az eredeti ízvilágban és frissességben élvezhessék akár kilencezer méter magasban is.

Az új kreációk ízvilága igazán egyedi, hiszen a séf az erőteljes aromákat vegyítette a legfinomabb illatokkal. Az új menüsorban olyan különlegességek találhatók, mint sült borjú royal quinoával, sült piros paprikával és ananásszal, vagy enyhén sült tőkehal krémes fekete rizzsel és kókusztejjel. A különlegességeket havonta kétszer cserélik a törzsutasok kedvéért.
Anne-Sophie Pic az egyetlen francia női szakács, aki három Michelin-csillaggal rendelkezik, valamint 2011-ben a világ legjobb női szakácsának is megválasztották. A séf autodidakta módon tanulta a mesterséget miután üzleti profilú iskolában végzett. Ez a nem mindennapi életút vezetett ahhoz, hogy konyhája mára ennyire intuitív és érzelmi ízvilágot árasszon.

Az Air France utasai különben egész évben élvezhetik a Szakácsok a fedélzeten elnevezésű kezdeményezés előnyeit.

Legyél az első hozzászóló "Michelin-csillagos sztárszakácsnő az Air France fedélzetén" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*