Münchenben mutatja meg a MINI az autószalonok jövőjét

A brit prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját a nemrég megnyílt MINI Pavillonnal.

Októberben megnyitotta kapuit a müncheni Lenbachplatz téren a MINI Pavillon, amely az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepciója. A látogatók beülhetnek itt egy baráti kávéra a Herzog bárban, dolgozhatnak a közösségi munkahelyek specialistájaként ismert MATES munkaállomásain, időpontot foglalhatnak a BARBER HOUSE szolgáltatásaira, új szemüveget vásárolhatnak a VIU üzletében és kikapcsolódhatnak kedvenc zenéjükkel a Harman Kardon Lounge-ban. Persze, a MINI Pavillon a brit prémiumgyártó aktuális modellpalettájának összes megrendelhető négykerekűjét is felvonultatja és kézzelfogható tesztidőpontokat kínál, a forradalmi épület pedig konferenciák, üzleti rendezvények és kulturális események helyszínének is kiváló.

„Nagyvárosi márkaként a MINI mindig is a belvárosi nyüzsgés középpontjában állt. Izgalmas partnereinkkel kidolgozott újabb nagyvárosi koncepciónk is ezt a filozófiát erősíti tovább, miközben München minden lakosának és látogatójának vonzó találkozási alternatívát kínál” – mondta Bernd Körber, a MINI márkaigazgatója.