Nagy nemzetközi elismerés a Kempinski The Spa-nak

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben található Kempinski The Spa nyerte a „Legjobb Hotel Spa Magyarországon 2019” díjat az 5. World Spa Awards díjkiosztó gálán, amelyre 2019. október 21-én Dubajban került sor.

A 2015 óta évente odaítélt World Spa Awards a wellness iparág számos területén díjazza a kiváló teljesítményt. Ebben az évben rekordszámú szavazatot adtak le neves wellness és gyógyturisztikai szakemberek, valamint több ezer spa vendég szerte a világon azokra a szolgáltatókra, amelyeket érdemesnek találtak a díjra.

A Kempinski The Spa kezeléseit az évszakok váltakozásának európai ciklusa ihlette, a természet elemi bölcsességére építve segíti a test egyensúlyának helyreállítását. A spa terapeutái testreszabott kezeléseket nyújtanak az Elemental Herbology termékekkel, amelyekben a holisztikus egészségszemléletet a leginnovatívabb és legfejlettebb bioaktív bőrápoló technológiákkal ötvözték.

„Örülünk, hogy ilyen rangos díjat érdemeltünk ki a Kempinski Corvinus wellness szolgáltatásával, és nagyon büszkék vagyunk a Kempinski The Spa csapatára.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója, és azzal folytatta:  “Az iparági szakemberek és a vendégek közvetlen visszajelzései segítik törekvéseinket és pozitívan megerősítenek minket abban, hogy a legmagasabb minőséget képviseljük ezen a területen is, egy rendkívül kompetitív környezetben.”