Napi járat lesz Madridba

Ollé! Jövőre már áprilistól még több járat lesz Budapestről a spanyol fővárosba, Madridba, ahonnan kiváló átszállási lehetőségek is megnyílnak.

Jövőre már a harmadik éve, hogy a nyári szezonra visszatér a legnagyobb spanyol légitársaság, az Iberia szezonális Madrid-Budapest járata. Az útvonal már idén is olyan sikeresnek bizonyult, hogy a légitársaság 2017-ben 27 %-kal több járat üzemeltetéséről döntött a két főváros között. A bővítéssel előrehozták a járat jövő évi indulását – már áprilistól indul heti két fordulóval, ami a nyári csúcsidőre naponta közlekedő járatra bővül. A nyári utazási szezon végén, szeptemberben és októberben hetente három járat közlekedik. Az Iberia ezúttal is Airbus A320 és A321 típusú gépeket állít forgalomba a Budapest-Madrid útvonalon.

iberia-airbus-a321-bud-takeoff

Más pozitív változást is tapasztalhatnak az utasok: nem csak több járat, hanem még kényelmesebb menetrend lép életbe jövő nyáron. Az Iberia légitársasággal könnyebben lehet jövőre ún. „City-break” utakat tervezni, vagyis egy napfényes hétvégére kiruccanni Madridba. Az Iberia ugyanakkor madridi átszállással egész nyáron biztosítja az olyan népszerű spanyol üdülőhelyek elérését is, mint Tenerife és Las Palmas a Kanári-szigeteken, vagy észak-nyugaton, Galíciában Vigo.

Legyél az első hozzászóló "Napi járat lesz Madridba" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*