Vérbeli kulináris kalandozást ígér az idei utolsó GasztroFok állomás november 8-10. között Siófokon és környékén.
Hagyományteremtő céllal egy éve indult útnak Siófokon a mára nagy sikert aratott GasztroFok elnevezésű kulináris összefogás, mely a térség gazdag bor- és gasztronómiai kínálatát hivatott bemutatni. Az esemény keretein belül az érdeklődőknek lehetőségük van „körbekóstolni” a résztvevő vendéglátóhelyek erre az alkalomra összeállított menüsorát Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig, megízlelve a helyi termelők friss alapanyagait és a környező borászatok borait is. A novemberi GasztroFok Ősz a térség egész évben elérhető speciális kínálatát hivatott felvonultatni az érdeklődők számára, ezzel is erősítve a szlogent, miszerint „Siófok egész évben vár!”.
A novemberi hétvége alatt is érdemes minél több helyszínre ellátogatni, megismerkedni a vendéglátóhelyek által kínált íz világgal és élni az adott alkalom kedvezményes ajánlataival, amelyekkel szeretettel várnak mindenkit a rendezvény gasztropartnerei. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak a helyi termelők, pincészetek és a magas kategóriás gurmet éttermek mellett a streed food ételeket, illetve desszerteket kínáló szolgáltatók is.
Mindez garancia arra, hogy ezen az őszi hétvégén mindenki biztosan talál az ízlésének és a pénztárcájának megfelelő választási lehetőséget. A teljes a Siofokguide Facebook oldalán a Gasztrofok Ősz esemény alatt érhető el, illetve a város honlapján, valamint a Tourinform Irodában. De aki már előre szeretne tudni néhány különlegességről, hát álljon itt pár ínycsiklandó fogás a a teljesség igénye nélkül: Márton-napi libás finomságok, disznótoros, vegán és mentes fogások, tökös falatok.