Privát barlang a hotelszobához? Jamaikán ez is megvan.

Ötvözni a természet csodáit egy szállodával? Jamaikán ezt is megoldották: a csodás tengerpart mellé privát barlang dukál a karibi szigetek északi partján, a negrili The Caves Hotel!

Kék ég, fényes éjszakák, hangulatos pillanatok – ezzel még nem érhetjük mitől más ez a hotel, hiszen számos, olyan hely van a világban, amit eképpen lehetne jellemezni. Még is más. Talán ez a néhány képsor, hangulatos reggae zenével egészen Jamaikáig repít minket.

13 apartman – ami úgy tűnik, mintha sziklából nőtt volna ki – külön “medencével” várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Ebből 12 idilli szikla menti lakás, és a 13.  egy nagy családi ház. Mivel szolgál még a The Caves Hotel? Két étkező pavilonnal, spaval, jacuzzival, szaunával és medencével. Mindez egy lépésre, a csillogó zafírkék tengertől. A lakásokhoz nem csak saját bejáratú “medence”, de még barlang is jár. Esti kikapcsolódást a Blackwell Rum Barban tölthetik el. Miközben egy finom koktélt kortyolgatnak a barlangból kialakított bárban, a hold világította óceánra nyílik mesés panoráma.

jamaika

A szerelmes párok, friss házasok vagy éppen a házasodni készülők részére kialakítottak egy külön étkezőt és pezsgőfürdőt, ahol csak egymás társaságát élvezhetik.

A szálloda leginkább felnőttek és párok részére készült, és van egy korhatár is. Azok tölthetik el itt szabadidejüket, akik már betöltötték vagy elmúltak 16 évesek.

the-caves-resort-dive-gallery6 1 5

11

the-caves-resort-dive-gallery4

6

Blackwell Rum Bar

Legyél az első hozzászóló "Privát barlang a hotelszobához? Jamaikán ez is megvan." című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*