Rangos elismerés a Kempinski Hotel Corvinusnak

A  Kempinski Hotel Corvinus Budapest egymás után ötödik alkalommal szerepel a Forbes Travel Guide listáján.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb szakmai elismerést kapott. A szálloda a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében ismét a “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással!)

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az egyik leginnovatívabb luxusszálloda a magyar fővárosban. A belváros szívében található impozáns épülete a monarchiabeli múlt és a modern jelen ötvöződését jelképezi. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 353 szobában és lakosztályban egyedi szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. A földszinten található “Budapesti Gasztronómiai Negyed” – a szálloda saját éttermi koncepciója -, változatos kulináris élményeket kínál a Nobu Budapestben, az ÉS Bisztróban, az ÉS Deliben, a The Living Roomban és a Blue Fox The Bárban. A Kempinski The Spa a természet gyógyító erejét felhasználó masszázsait és kezeléseit a négy évszak ihlette.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az első és egyetlen szálloda a városban, amelynek saját műgyűjteménye van és galériája a kortárs magyar festészet otthona. A földszinti galériában a helyi művészek kiállítását a nap 24 órájában megtekinthetik a vendégek, a szobákat, lakosztályokat és nyilvános tereket a Corvinus Műgyűjtemény darabjai díszítik.

„Egymás után ötödik éve szerepelünk ezen a rangos listán és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között tartanak minket számon. Bízunk benne, hogy a következő években is kivételes élményeket kínálhatunk az igényes utazók számára. Elkötelezetten törekszünk a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonal biztosítására minden – a közelmúltban csodálatosan átalakított és felújított -, szobánkban és lakosztályunkban.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

A Forbes Travel Guide az ötcsillagos szolgáltatások világszerte elismert szakértője. A szállodák ellenőrzésére a járvány előtt került sor, amikor a regionális korlátozások még lehetővé tették a vendégek biztonságos közlekedését.

“A 2021-es díjazottak a rugalmasság megtestesítői a turisztikai szektorban.” – mondta Filip Boyen, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. “A kihívásokkal teli időszakban ezek a szállodák számos nehézséget leküzdöttek, miközben fenntartották a magas szolgáltatási színvonalat és gondoskodtak vendégeik és alkalmazottaik biztonságának és egészségének védelméről. Reméljük, hogy ezek a nagyszerű szállodák hamarosan élénk forgalmat bonyolíthatnak, amint újra megnyílnak a határok és biztonságos lesz az utazás.”