Már utazó bőröndben is utazik a Mini

A hagyományokkal átitatott brit prémiummárka nagyszerű ajándékötleteket mutat be a 2022-es MINI Lifestyle Kollekció részeként, a praktikus MINI Graphic termosztól (MINI Travel Mug) kezdve, az új MINI Striped pólóingen (MINI Striped Collar Polo) keresztül, egészen a kimagasló minőségű MINI Graphic utazótáskáig (MINI Graphic Duffle Bag).

A 2022-es MINI Lifestyle Kollekció telis tele van nagyszerű ajándékötletekkel, legyen szó akár a családtagok, barátok vagy saját magunk meglepetéséről. Sokak számára a karácsony egyet jelent a rokonok és ismerősök meglátogatásával, a MINI így praktikus kiegészítőkkel segíti rajongói rövidebb és hosszabb utazásait. Az aktuális kollekció része az értékek biztonságos tárolását garantáló MINI Two Tone övtáska (MINI Two Tone Belt Bag), a kényelmes MINI guruló bőrönd (MINI Cabin Trolley) és a MINI Two Tone kézipoggyász (MINI Two Tone Traveller Bag) is.

A legkisebb rajongók kényelmes utazását Chili Red árnyalatú MINI Kids gyerekbőrönd (MINI Kids Trolley) segíti, a környék felfedezésében pedig a MINI roller (MINI Scooter), a MINI tricikli (MINI Tricycle) és a kormányozható MINI Baby Racer egyaránt partner. Ha az ajándékok között egy MINI Cooper makett is megtalálható, a MINI vezetési élményéről szőtt álmok már a karácsonyfa alatt elkezdődhetnek.

Az új ruházati termékcsalád vadonatúj stílusokat kínál, a karácsonyfa alá megannyi ideális, szemet gyönyörködtető ajándékötlettel. A MINI Graphic Wordmark pólók (MINI Graphic Wordmark T-Shirt) például a kényelmes szabást zsálya alapszínnel és a MINI egyedülálló stílusjegyeivel ötvözik. Ezt a színvilágot viszi tovább a MINI Striped kapucnis pulóver (MINI Striped Binding Zip Hoodie) is, a kapucni szegélyén csíkos mintával és fehér márkaemblémával. A ruházati termékcsalád termékei különböző szabású női és férfi változatokban egyaránt elérhetők. A MINI Wordmark Kids gyerekpulóverben (MINI Wordmark Circle Zip Hoodie Kids) a gyerekek olyan fényesen ragyognak majd, mint a karácsonyfa. A háromdarabos készletben kapható, színes MINI Graphic előke-szett (MINI Graphic Bibs) az ünnepek során előforduló foltok ellen nyújtanak védelmet.

Hosszú utakon jól jöhet a MINI Graphic termosz (MINI Travel Mug). Az időtlen dizájnt viselő MINI vízespalack (MINI Water Bottle) ugyanakkor ajándéknak is tökéletes választás, hiszen ha az ünnepek alatt felszalad néhány plusz kiló, az edzőterembe is bátran bevihető. Nincs több kifogás.

A MINI rajongói az otthoni karácsonyfát is stílusosan díszíthetik fel, a márka emblémáját vagy a bulldog kabalafigurát mintázó, imádnivaló MINI karácsonyfadíszekkel (MINI Charms). A kiváló minőségű kialakítás és a lelkiismeretes anyagválasztás a MINI Lifestyle Kollekció minden egyes terméke esetében kézzelfogható, a fenntarthatóság üzenetét hirdetve. A karácsonyfadíszek például teljes egészében a MINI modellek üléseinek sorozatgyártása során keletkező bőrhulladékból készülnek.