Szuperkedd, kedvezmény, remek síterep Eplényben

2015. február első napjaiban 12 cm friss, természetes hó. hullott Eplényben, és egész hétre kellő hideg és havazás várható. A síaréna weboldalának friss infói szerint a hótaposógépek (ratrakok) munkába is álltak, és a lesimított pályákra rátömörítik a friss réteget. Az utak a havazás ellenére szép tiszták, biztonságosan lehet közlekedni. Február 2-án este 20 óráig tartanak nyitva, és a kedvezményes hétköznapi jegyárak vannak érvényben. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es oktatólift. Várja vendégeit a síiskola, a kölcsönző, a Holle Anyó Étterme, a Kemencés nüfé és a Das Weltauto körvár.

Síelhető az összes pálya. Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es pályák és a tanulópályán kiválóan síelhető, vastag a hóréteg, köszönhető a természetes havazás mellett a sok hóágyúzásnak is. A többi pályán zömében a leratrakolt természetes hó található, helyenként technikai hóval kiegészítve. Amikor csak lehet, ágyúzzák ezeket a részeket is, hogy minél jobb minőségűek legyenek.

Szuperkedden, február 3-án 09.30-tól egészen este 10 óráig lehet síelni. Ráadásul 40 százalék kedvezményt adnak az este 6 és 10 óra között érvényes jegyekre.

(Fotó: Nordica Síaréna, Eplény)

Legyél az első hozzászóló "Szuperkedd, kedvezmény, remek síterep Eplényben" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*