Temesse el a telet a Búsóknál!

A Busó Expresszel élmény az utazás! A MÁV Nosztalgia Kft. Élményvonatának fedélzetén kellemes hangulat és magas színvonalú vasúti szolgáltatások – host és hostessek, üdvözlőital és falatkák, utastájékoztatás hangosbemondón keresztül, hangulatos étkezőkocsi kedvező árakkal, játékos totó értékes nyereményekkel, térkép és szótár, búcsúajándék – várják az utasokat. A hosszú utazásokra specializálódott, kényelmes, nagy lábterű, dönthető ülésekkel felszerelt, tiszta vasúti kocsikban névre szóló a helybiztosítás standard és Pullman Club osztályon is. Az Élményvonatban nosztalgia étkezőkocsi is közlekedik, ahol frissen készült ételekkel fogadják a vendégeket. Az Orfeum bulikocsiban már Budapesttől megkezdődik a farsangolás, a zenés-táncos szórakozást kedvelők pedig estig rophatják.

Mohácsra érve a belvárosban mindenki elvegyülhet a farsangi hangulatban kolompoló, jelmezes Busók között és elkísérheti őket a főtérre és a Duna-partra, ahol a telet szimbolizáló koporsót vízre bocsátják. A mulatozó tömeggel együtt pedig mindannyian részese lehetünk a 17.30-kor kezdődő máglyagyújtásnak és a busók körtáncának.

A BUSÓ Expressz a máglyagyújtás után indul vissza az esti órákban Budapestre. A BUSÓ Expresszre a részvételi díj standard osztályon felnőtteknek 6990 foint/fő, gyermekek részére (4–14 éves korig) 3990 forint/fő áron váltható. Gyermekeknek 4 éves korig az utazás külön ülőhely nélkül díjmentes. Részvételi díj Pullman Club osztályon 2 vagy 4 személyes asztalnál 12 990 forint/fő áron váltható. A PC Club utasai számára az utazás teljes időtartalma alatt az ásványvíz, kávé és tea korlátlanul fogyasztható az ülőhelyeken, illetve térítés ellenében az étkezőkocsi széles ital- és ételválasztékból is helyben rendelhetnek.
Internetes jegyrendelés és további információ: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/796

A MÁV Nosztalgia Kft. Törzsutas Programjáról itt tájékozódhat! 

Mohácsi Busójárás programok-link: http://mohacsibusojaras.hu/?b=57

 

Legyél az első hozzászóló "Temesse el a telet a Búsóknál!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*