Tényleg felszáll a magyar Ronan Air?

Felszállhat a Ronan Air

A legfrissebb hírek szerint heteken belül már repülhetnek a budapesti székhelyű Ronan Air gépei. Igaz, sok még a megválaszolatlan kérdés.

Július 11-én adott interjút az egyik sri lankai tévécsatornának Rohan Nanayakkara, a RonanAir Kft. egyedüli tulajdonosa, ahol elmondta, hogy hat hét múlva már repülhetnek az új magyar légitársaság gépei – szúrta ki a turizmusonline.hu.

Korábban lapunk is írt már arról, hogy Budapesti központtal alakulhat új, részben magyar légitársaság. A budapesti székhelyű Ronan Air huszonkét úti céllal repülne, első körben Brémába, Vilniusba és Split-be indítana járatokat. Már él a ronanair.com webcím, de most csak annyi derül ki ott: hamarosan új portállal jelentkeznek.

Új magyar légitársaság születhet

A most ismertté vált interjúban a tiszteletbeli konzul elmondta, hogy örömmel mondott igent, amikor felhívták, hogy segítsen létrehozni egy új magyar légitársaságot. Mint mondta, 13 évig tartott, de már minden akadály elhárult, a cég be van jegyezve, az összes hatóság és a magyar kormányzat is támogatja a légitársaságot, ugyanakkor anyagi támogatást nem kap senkitől, csak a saját cégei fektetnek be.

Legyél az első hozzászóló "Tényleg felszáll a magyar Ronan Air?" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*