Tetőtéri luxus

Harbour Plaza Hotel, Hongkong

A szálloda medencéjéből meseszép kilátás nyílik a városra és Hongkong kikötőjére is, így a nyaralók pihenés közben gyönyörködhetnek a mindig nyüzsgő metropoliszban.
www.harbour-plaza.com

Marina Bay Sands, Szingapúr

A szingapúri hotel vendégei csaknem 57 emelet magasról, egy végtelen hosszúnak tűnő víztükörből révedhetnek a távolba. Nem mellesleg ez a világ egyik legnagyobb tetőtéri medencéje. Igazi kikapcsolódás a felhők felett.
www.marinabaysands.com

The Joule, Amerikai Egyesült Államok

A dallasi szálloda nem méretével, sokkal inkább különleges hangulatával tűnik ki a sok közül: a vendégek az úszómedence széléről kémlelhetik az amerikai nagyvárost.
www.thejouledallas.com

Alila Uluwatu, Bali

Akár a sziklára épített hotel medencéje, akár egy nyugágy csábító kényelme biztosítja a kikapcsolódást, a Balira érkezők számára az AlilaUluwatu az egyik legjobb hely a relaxálásra.
www.alilahotels.com/uluwatu

W Hong Kong

Hongkong másik hatalmas tetőtéri szállodája, a W Hong Kong 76 emelet magasan várja bátor vendégeit. A wellness, pezsgőfürdő, úszómedence és felejthetetlen városi kilátás még a magaslati fóbiától szenvedőket is kárpótolja.
www.w-hongkong.com

Golden Nugget, Las Vegas

A szerencsejátékok pörgős fővárosában a kaszinók mellett más izgalmak is kínálkoznak; a Golden Nuggetben a szédítő magasság mellett a merész vállalkozóknak cápa közeli élményben is lehet részük.
www.goldennugget.com

The Library, Thaiföld

A The Library vendégei vérvörös vizű kivilágított medencében úszkálhatnak minden nap a thai tetőtéri szállodában, Koh Samui szigetén: minden kétséget kizáróan felejthetetlen és extravagáns élmény.
www.thelibrary.co.th

Paresa Phuket, Thaiföld

Thaiföld egyik legkülönlegesebb hoteleként a Paresa Phuket nemcsak óceán melletti medencét, úszó étkezőasztalokat, nyugágyakat és romantikus hangulatot, de felejthetetlen thai gasztronómiai élményeket is biztosít. Mindezt a felhők felett.
www.paresaresorts.com

The Vine, Portugália

Portugália izgalmas szállodájából a kilátás egyenesen az épületet körülvevő hegyekre néz, fűtött medencéje, szoláriuma, jakuzzija pedig egész évben pihentető élményt kínál. Egy-két koktél már csak hab a tortán.
www.hotelthevine.com

The Palms, Las Vegas

Privát luxus a Las Vegas-i tetőteraszon: aki a The Palmsban kíván megszállni nyaralása alatt, annak az egész apartmant ki kell bérelnie, így még izgalmasabbá és romantikusabbá válhat a zártkörű rendezvény. Hatalmas medence és luxusszolgáltatások várják a pihenni vágyó vendégeket.
www.palms.com

Derecskey Veronika

Legyél az első hozzászóló "Tetőtéri luxus" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*